Over ons

Wie is Privaty

Privaty is uw partner voor Informatiebeveiliging en Privacy (IBP).

We doen dit proactief om uw veiligheid, bescherming en bedrijfscontinuïteit te garanderen. Onze adviseurs beschikken over gedegen ervaring en zijn opgeleid  tot Functionaris voor Gegevensbescherming. Dit doen we al jaren, ver voordat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)  van kracht was.

Onze toegevoegde waarde

Privaty stelt uw bedrijfscontinuïteit centraal. In drie stappen onderzoeken, waarderen en optimaliseren wij uw informatiebeveiliging en praktische toepassing van de AVG. Dit borgen wij middels een Governance, Risk en Compliance systeem. Op deze wijze stellen we het IBP volwassenheidsniveau vast en verbeteren dit continu.

Onze benadering

Wij zijn u van dienst met het beste advies.

Dit doen wij op unieke wijze door uniforme vertaling van wet- en regelgeving naar normenkaders. Hierdoor krijgt u inzicht in risico’s en borgen wij samen met u het continu verbeteren van de daarop afgestemde mitigerende maatregelen. Dit garandeert een proactief risicobeheer, het vertrouwen in datagebruik en bedrijfskundig toegevoegde waarde voor uw gehele organisatie.

Het zal u niet ontgaan zijn…

De beschikbaarheid van uw digitale infrastructuur en de bescherming van onze privacy zijn kwetsbaar. Cybercriminaliteit als Ransomware en Malware zijn verviervoudigd met desastreuze gevolgen van dien. De wet- en regelgeving waaraan u geacht wordt te voldoen, om veiligheid en continuïteit aantoonbaar te waarborgen, worden steeds stringenter.

Hoe wij dat doen

  1. Risico assessment
  2. Risico’s mitigeren
  3. Continu verbeteren

IBP & AVG

De nieuwe definitie van veiligheid; informatiebeveiliging en privacy garandeert continuïteit.

Contact

Neemt u vrijblijvend contact met ons op dan bespreken we samen welke aanpak het best bij uw wens en organisatie past.

Info@privaty.nl