Over ons

Met de verscherpte privacy regelgeving komt er een hoop op uw organisatie af. Privaty kan u helpen deze regels tijdig en correct in de bedrijfsvoering te implementeren. Privaty bestaat uit een team van professionals dat gespecialiseerd is in het privacyrecht in verschillende sectoren, waaronder de zorg, onderwijs en gemeenten, en kan u bijstaan bij de gehele of gedeeltelijke implementatie en/of de (externe) audit.

Privaty levert deskundigen voor complexe vraagstukken en tijdelijke opdrachten bij gerenommeerde opdrachtgevers. Onze specialisten beschikken over de vereiste competenties en worden doorlopend getraind in nieuwe wet- en regelgeving. Zo zijn wij voor onze relaties een proactieve kennispartner die met actuele expertise effectieve antwoorden kan aanreiken.

Wij begrijpen dat u niet te veel tijd en geld aan informatiebeveiliging wilt spenderen, vooral ook omdat u zich wilt concentreren op de primaire bedrijfsprocessen. Privaty onderscheidt zich met een persoonlijke en pragmatische aanpak om de organisatierisico’s in kaart te brengen en uw weerbaarheid te vergroten tegen aanvallen van buitenaf of incidenten van binnenuit. Het maakt daarbij niet uit of u al compliant bent met de AVG of pas begint met uw organisatie. Met de benodigde kennis die wij gaandeweg hebben vergaard, kunnen wij op elk moment inspringen om u te helpen met de implementatie van de AVG en de privacynormen te borgen binnen uw organisatie.

Brede dienstverlening

Privaty biedt een compleet dienstenpakket. U kunt bij ons terecht voor hulp bij het opstellen van de noodzakelijke documenten voor de AVG, het coördineren van uw privacybeleid en voor alle andere voorkomende ondersteunende diensten. Zo kunnen wij ook uw eigen Functionaris voor de Gegegevensbescherming (FG) ondersteunen als privacymedewerker. Tevens zijn wij gespecialiseerd in diverse sectoren, waaronder de zorg, onderwijs en gemeenten.

Ons dienstenpakket bestaat uit:

  • FG-as-a-service.
  • Functionaris Gegegevensbescherming.
  • Interim Functionaris Gegevensbescherming.
  • Data Protection Impact Assessment (DPIA).
  • AVG-audit.
  • Begeleiding bij de implementatie van de Wet politiegegevens (Wpg).

Hieronder stellen wij ons team dat gespecialiseerd is in security, compliance en het privacyrecht graag aan uw voor.